Wine News

Wine News is our Blog about news and events happening at Vinhos Cortem and in the surrounding area.
To subscribe to any one of our blog categories the folder icon in the black bar directly below will help you do so.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Login
  Login Login form

Matthias Kermitaq

Posted by on in Uncategorized
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 195
 • Subscribe to this entry
 • Print
napoli tröjaFrån Obama lär vi oss att bifogandet och engagemanget av sociala värderingar och normer är grunden för artigt och auktoritativt ledarskap. Obama tillämpar empati i hans ledarstil. Hans känsla av oro och hans trohet mot underjorden och minoriteten gör att han håller fast vid det amerikanska folks hjärtan och fascinerar sig i olika delar av världen.
Obama säger att hjärtat måste förändras, sedan citera Bayer Leverkusen tröja fiktion Atticus Finch: Du förstår aldrig en person förrän du överväger saker ur hans synvinkel . . . tills du klättrar in i hans hud och går runt i den. Bara genom att försöka komma in i sinnet, ögonen, öronen och andras känslor kan vi vara den som förstår varandra. Här ligger essensen av empatiskt ledarskap som Obama ger. Med god ömsesidig förståelse kan samarbete och positiva prestationer ske i linje med Amerikas Tottenham Hotspurs tröja upphöjda demokratiska livs hasanah.
Obama betonade också, för att utföra principerna; Lagstiftning, mänskliga rättigheter, religionsfrihet, yttrandefrihet och pressfrihet. Det tar generationer av mänskliga och öppna tankar med skillnader. För att, om inte, Obama tillagt, det representerar rädslan för förändring, rädslan för människor som ser, talar och dyrkar annorlunda, . . . intolerans för meningsskiljaktigheter och tankar.
0

Comments

Website by: Leaping Ahead

© Vinhos Cortem - Chris Price & Helga Wagner